home

Jam tangan untuk jam tangan jam tangan mewah jam tangan Gim
Jam tangan yang sempurna mendapatkan replika jam tangan rolex yang terbaik
James blake dan tarikh submariner rolex meraikan ketahanan
James spader dan daytona kosmogram rolex adalah kekuatan untuk mengira
Jason mraz dan rolex deepsea muzik mengikat masa bersama sama
Jenama baru rolex yachmaster rolex tiram 41mm
CHINA 'MILLIONS Twist the DIALS (Jun, 1937)

CHINA' S MILLIONS Twist the DIALS

Orient membuka hatinya ke radio dan di dalam jejak langkah Amerika Mendengar suara orang ramai, menyergap ke arah rayuan para seniman jam amatur asli.

oleh Robert H. Berkov

AGE-OLD China, gemetar dari abad tradisi, Hati dan hiburan pembesar suara telah menjadi antara senarai pengaruh yang paling penting dalam sebuah negara yang pesat mengamalkan modenisme dengan barat di salah satu bahagian yang paling jauh.

Dari Shanghai yang sibuk dan cepat- Berkembang Nanking berhampiran pantai timur, ke Chengtu di wilayah Szechuan jauh, dari jauh dari wilayah Hopei di utara ke Yunnan di barat daya yang kuat, banyak penerima menyalahkan muzik Barat dan Cina Tag heuer aquaracer jam tangan caliber , pengumuman, ucapan. Daripada eter ke banyak sekolah menengah datanglah pelajaran dan nasihat siaran pendidikan massa. Di kedai-kedai dan rumah-rumah didengar, secara berturut-turut, Replika patek philippe steel jam tangan penerbit cerita tradisi Cathay lama serta muzik swing band jazz Amerika dari hotel swan dan kabaret Shanghai. Dan apabila sebulan, untuk orang ramai yang mengingatkan pendengar Planet Siri di Amerika datang suara-suara stentorian penyiar yang membaca nombor-nombor beruntung National Lottery anda. Di Shanghai, jam tangan replika rolex bandar terbesar di China dan biasanya dianggap masyarakat paling kosmopolitan Di dunia, ada yang dapat dan tidak mendengar suara radio dalam Bahasa Inggeris, Perancis, Rusia, Jerman dan Jepun bersama dengan orang-orang Cina yang biasa dengan beberapa dialek dan shadings aksen.

Pemikiran radio setakat yang direkodkan dalam beberapa tahun kebelakangan ini mungkin gagal menarik perhatian orang Amerika atau Eropah sebagai sesuatu yang luar biasa, tetapi apabila ia benar-benar diingati bahawa dalam negara ini 450,000,000 orang hanya peratihan yang sangat kecil mampu membayar set penerimaan mereka sendiri, Minat yang ditunjukkan sehingga kini sama sekali tidak ketara kurang daripada fenomena. Di dalam sebuah negara di mana pekerja manusia lebih murah daripada binatang, di mana sejumlah besar lelaki menarik orang lain di rickshas,